סיפור של בוקר טוב

ע"פ ההגדרה המילונית – ארוחת בוקר היא בדרך כלל ארוחה קלה שאוכלים בבוקר.
ע"פ בנדיקט – ארוחת בוקר היא סגנון חיים.

אנו מגדירים את ארוחת הבוקר כסגנון של ארוחה ולא כשעה בה אוכלים אותה. כלומר, לא "מתי אוכלים", אלא "מה אוכלים". המטבח של בנדיקט פונה הן לחובבי ארוחות הבוקר בשעות המסורתיות, והן לאותם הרפתקנים ושוברי המוסמכות עבורם ארוחת בוקר בערב היא דרך נפלאה להתחיל את הלילה.
עולם ארוחות הבוקר מציע שפע של ניחוחות וטעמים, שילובים שונים, חדשנות קולינרית והפתעות. אנו משתמשים בקשת רחבה של מרכיבים, המגיעים אלינו מתרבויות ומסורות שונות, בהן הבוקר מתחיל בצורה שונה מזו שאנחנו מכירים. טריות ורעננות הם היסודות עליהם מושתתת תפיסת עולמנו, כאשר פינוק וחופש הם הערכים המרכזיים בחווית הביקור בבנדיקט.

ארוחות בוקר זו ההתמחות שלנו!

התפריט של בנדיקט מכיל מגוון עצום של ארוחות בוקר מסורתיות וקלאסיות, וכן פרשנויות שונות של השף, שבניהן כל אחד מאיתנו יכול למצוא את ארוחת הבוקר החלומית והייחודית לו.
שיהיה בוקר טוב כל היום וכל הלילה.

למה "בנדיקט"?

המסעדה נקראת על שמה של מנת ה'אגז בנדיקט' המפורסמת, שהומצאה על ידי למואל ס. בנדיקט, ברוקר ניו-יורקי שחי לפני כמאה שנה. מר בנדיקט התעורר בוקר אחד עם הנגאובר רציני. הוא יצא להתאוורר, ובמהלך סיורו נכנס למלון הוולדורף- אסטוריה שבמנהטן. בנסיון להיפטר מהאנגאובר הקשה הוא ביקש מהמלצר את הבקשה המפתיעה הבאה – מאפין קלוי עם הרבה חמאה, רצועות בייקון קריספיות, ביצה עלומה ומעל כל זה רוטב הולנדייז צהבהב. במסעדת המלון כל כך התרשמו מהארוחה הספונטנית, שהחליטו להכניס אותה לתפריט.

©All rights reserved to Benedict Restaurant
Designed by Wicked